Utflykt Skåne>Kristianstad>Michael Mcdermott, The Deep Dark Woods, Kacy & Clayton

Michael Mcdermott, The Deep Dark Woods, Kacy & Clayton

Michael Mcdermott, The Deep Dark Woods, Kacy & Clayton

Michael Mcdermott, The Deep Dark Woods, Kacy & Clayton

295 kr

Michael Mcdermott
Det är ingen tvekan vilken artist som är mest önskad att komma tillbaka till Kristianstad. Michael leder den ligan ohotad. Nu är det äntligen dags. Hans otroliga närvaro och fantastiska låtar är det ingen som glömmer som har sett honom live. Förra konserten var näst intill utsåld och denna gången lär det nog bli utsålt. Musiken rör sig i Bruce Springsteen-landet med både lugnare låtar vid flygeln blandat med klassisk amerikansk rock.

The Deep Dark Woods
Efter några år i ovisshet är Saskatchewankvintetten The Deep Dark Woods tillbaka med sin säregna version av spökligt antika präriefolk, mörk Texas-countryblues, robust americana och California-psychedelia. Bandets frontfigur Ryan Boldt har en av den nordamerikanska kontinentens mäktigaste röster, en altcountrycrooner någonstans mellan Chris Isaak, The Handsome Family och Nick Cave.

Kacy & Clayton
Kacy Andersons genomträngande och besatta stämmor ger de redan spännande sångerna ännu mer liv och spöklik skönhet. Duons gitarrfenomen Clayton Linthicum (Linthicum är även fast medlem i The Deep Dark Woods sedan 2012) har ett distinkt 60’s sound på sin 
 gitarrton och ett retrotwang som ger albumet dess autentiska känsla av tidlös folk-rock.

MAT & DRYCK

Sugen på något?  Café & Bistro öppnar 2 timmar innan konserten startar och erbjuder både mat och dryck.

KÖP BILJETT

www.kulturkvarteret.com, Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken eller Biljettkassan på plats en timme innan arrangemang.

Details

Starts On

27 april, 2018 - 19:00

Event Categories

Kristianstad

Event Tags

musik

Venue

Kulturkvarteret

Kanalgatan 30
Kristianstad
Sweden
29134
http://www.kulturkvarteret.com/
Show map

Powered by Yendif Technologies